Somija šokējoši zaudē slovākiem, Kanāda tiek pie otrās uzvaras

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Pasaules čempionātā (PČ) hokejā U-20 vīriešiem, kas risinās Kanādas pilsētās Monreālās un Toronto, sestdien otrās uzvaras turnīrā izcīnīja mājinieku izlase un Zviedrijas valstsvienība.

Kanādas izlase A grupas mačā Monreālā ar rezultātu 4:0 uzveica Vācijas valstsvienību. Ar vārtu guvumu un divām rezultatīvam piespēlēm izcēlās Konors Makdeivids.

Citā mačā A grupā Slovākija ar 2:1 sestdien pārspēja Somiju. A grupā Kanāda ir līdere ar sešiem punktiem, Slovākija ieņem 2.vietu ar trim punktiem, bet Somija ar diviem punktiem atrodas 4.pozīcijā.

A grupā spēlē arī ASV, kas tāpat kā Vācija aizvadījusi tikai vienu maču. ASV ir trīs punkti un 3.vieta, bet Vācija bez punktiem ierindojas 5.pozīcijā. Abas savā starpā tiksies svētdien.

B grupas spēlēs Toronto sestdien Zviedrija ar 5:1 sakāva Dāniju. Ar vārtu guvumu un divām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Jakobs de la Rose.

Citā mačā B grupā Šveice ar 5:2 apspēlēja Čehiju. Ar sešiem punktiem Zviedrija ir līdere B grupā, Šveice ar trim punktiem ir otrā, Krievijai divi punkti, Dānijai viens un Čehijai nulle.

Šveice un Krievija aizvadījušas pa vienai spēlei. Abas komandas savā starpā tiksies svētdien.

Turnīrā desmit komandas sadalītas divās grupās pa piecām izlasēm. Pēc apļa turnīra četras labākās iekļūs ceturtdaļfinālā, bet piekto vietu ieguvējas spēlēs par palikšanu elitē.

Godalgu ieguvēji kļūs zināmi 5. janvārī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu