Mančestras komandām uzvaras Anglijas premjerlīgā

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Uzvaras Anglijas premjerlīgas futbola čempionāta spēlēs svētdien izcīnīja abas Mančestras komandas "United" un "City".

Čempionvienība "United" izbraukumā tikās ar Londonas "Queens Park Rangers" (QPR) komandu, izcīnot uzvaru ar rezultātu 2:0 (1:0).

Rezultātu jau pirmajā minūtē atklāja Veins Rūnijs, bet pārsvaru 56.minūtē dubultoja Maikls Keriks.

Šim mačam QPR sastāvam vairs nebija pieteikts jaunais Latvijas vārtsargs Elvijs Putniņš, kurš uz rezervistu soliņa sēdēja iepriekšējos trijos komandas mačos. Šoreiz QPR komandas vārtus sargāja pieredzējušais čehs Radeks Černijs, bet uz rezervistu soliņa sēdēja līdz šim savainotais Padijs Kenijs.

Tikmēr "City" komanda ar 1:0 (0:0) pieveica Londonas "Arsenal". Šajā cīņā vienīgos vārtus 53.minūtē guva Davids Silva.

Vēl vienā mačā svētdien Totenhemas "Hotspur", pateicoties Romāna Pavļučenko vārtu guvumam, ar 1:0 (0:0) pārspēja "Sunderland", bet "Liverpool" ar 2:0 (2:0) pārspēja "Aston Villa" komandu.

Čempionāta kopvērtējumā pēc šiem mačiem līderpozīciju ar 41 punktu 16 spēlēs saglabāja Mančestras "City", bet tai ar 39 punktiem seko pašreizējā čempionvienība Mančestras "United".

Uz trešo vietu ar 34 punktiem 15 mačos pakāpās "Hotspur", ceturtā ar 32 punktiem ir Londonas "Chelsea", bet pa 29 punktiem ir "Arsenal" un "Liverpool" komandu rēķinā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu