Znarokam nav paticis jautājums par viņa Vācijas pilsonību

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Artyom Korotayev/TASS/Scanpix

Krievijas izlases galvenais treneris Oļegs Znaroks pēc pasaules čempionāta (PČ) ceturtdaļfināla spēles (4:1) pret Vācijas valstsvienību skarbi atcirta skandalozajam krievu žurnālistam un bijušajam komandas preses sekretāram Igoram Larinam.

Pēcspēles preses konferencē Larins uzdeva jautājumu: «Jautājums Vācijas izlases galvenajam trenerim Marko Šturmam. Šodien mēs bijām liecinieki neredzētai situācijai. Pirmo reizi pasaules čempionātā pretējas komandas vadīja divi treneri ar Vācijas pilsonību. Vai tiešām vācu skola ir tāda, kādu mēs to redzējām - taisnlīniju, agresīva un balstīta uz labu fizisko sagatavotību?»

Pirms Šturms paspēja atbildēt uz jautājumu, Znaroks mikrofonā teica: «Augstu, Larin, augstu. Žēl, ka pirms tam tevi nenožņaudzu.»

Pēc tam Vācijas speciālists izvairīgi atbildēja uz Larina uzdoto jautājumu.

Krievijas nacionālā komanda pasaules čempionāta pusfinālā spēkosies ar sīksto Somijas izlasi, kas līdz šim uzvarējusi visās astoņās spēlēs.

Tikmēr otrajā pusfinālā čempione Kanāda tiksies ar ASV izlasi, jo ceturtdaļfinālā negaidīti apspēlēja Čehijas hokejistus.

Pasaules čempionāta spēles par bronzu un zeltu notiks svētdien.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu