Krievijas hokeja izlases līderis pēc uzvaras «pasūta» žurnālistus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Krievijas hokeja izlases līderis Vadims Šipačovs pēc pasaules čempionāta (PČ) ceturtdaļfināla spēles pret Vāciju valstsvienību ļoti rupji atbildēja uz žurnālista uzdoto jautājumu.

Šipačovs, kurš ar 16 (5+11) punktiem ir turnīra rezultatīvākais hokejists, ceturtdien guva divus vārtus un palīdzēja Krievijai uzvarēt ar 4:1.

Pēc dueļa žurnālisti lūdza Šipačovu atbildēt uz pāris jautājumiem, taču hokejists pagājis garām un ignorējis medijus. Mirkli pēc tam preses pārstāvji skaļāk pavaicājuši, vai Šipačovs gūs arī divus vārtus pret Somiju, uz ko hokejists atbildējis: «Aizver savu muti!»

Krievijas nacionālā komanda pasaules čempionāta pusfinālā spēkosies ar sīksto Somijas izlasi, kas līdz šim uzvarējusi visās astoņās spēlēs.

Tikmēr otrajā pusfinālā čempione Kanāda tiksies ar ASV izlasi, jo ceturtdaļfinālā negaidīti apspēlēja Čehijas hokejistus.

Pasaules čempionāta spēles par bronzu un zeltu notiks svētdien.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu