Bekhems karjeru turpinās "Saint-Germain"

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Kādreizējais Anglijas valstsvienības kapteinis un pasaules futbola ikona Deivids Bekhems esot vienojies par līguma noslēgšanu ar ambiciozo Francijas komandu Parīzes "Saint-Germain", vēsta Anglijas medijs "Daily Mail".

Bekhemam šī mēneša beigās noslēgsies līgums ar ASV komandu Losandželosas "Galaxy", kurai viņš pagājušajā mēnesī palīdzēja triumfēt Amerikas Futbola līgas (MLS) čempionātā. Tagad Bekhems vēlas atgriezties Eiropā.

"Saint-Germain" komanda aizvadītajā vasarā aktīvi iegādājās jaunus spēlētājus, jo par tās kontrolpaketes īpašniekiem kļuva Kataras kompānija "Qatar Sports Investments" (QSI). Iesākot sezonu ļoti veiksmīgi, pēdējā laikā "Saint-Germain" vairs tik labi neveicas un vienība Francijas čempionāta kopvērtējumā atkritusi uz otro pozīciju.

Bekhems līdz šim atturējies no komentāriem par savu turpmāko karjeru, un paredzams, ka šomēnes oficiāls paziņojums netiks sniegts, jo Eiropas komandām noslēgt jaunus līgumus ar futbolistiem atļauts tikai no 1.janvāra.

"Daily Mail" ziņo, ka Bekhemam piedāvāts līgums uz 18 mēnešiem, kuru laikā viņš saņems aptuveni 12 miljonus mārciņu (9,9 miljonus latu).

"Saint-Germain" komandas sporta direktors ir pazīstamais brazīlietis Leonardu, kurš bija Itālijas komandas "AC Milan" galvenais treneris laikā kamēr tajā spēlēja Bekhems.

36 gadus vecais Bekhems 2007.gadā negaidīti pievienojās Amerikas Futbola līgas (MLS) klubam Losandželosas "Galaxy", tomēr nespēja ievērojami vairot futbola popularitāti šajā valstī, kā arī kļuva par nevajadzīgu spēlētāju arī Anglijā.

Pārstāvot "Galaxy" komandu, Bekhems divas reizes uz īres tiesībām pārstāvēja Itālijas vienību "AC Milan" - 2009.gada sākumā un 2010.gada sākumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu