Gada pēdējais WTA tituls Viljamsai

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

ASV tenisiste Venusa Viljamsa kļuvusi par WTA noslēguma turnīra “Sony Ericsson Championships” uzvarētāju. Finālā vecākā no māsām Viljamsām ar 6:7(5), 6:0, 6:2 pieveica Krievijas tenisisti Veru Zvonarjovu.

Pirmajā setā amerikānietei veiksme bija uzgriezusi muguru. Atrodoties vadībā 5:1 taibreikā, tomēr uzvaru izcīnīja Zvonarjova. Taču otrajā un trešajā setā Venusa Viljamsa nedeva nekādas cerības sāncensei pacīnīties par uzvaru. Otrajā setā Venusa triumfēja ar 6:0, bet trešajā ar 6:2.

Pusfināla spēlē Zvonarjova trīs setos ar rezultātu 7-6 (9:7), 3-6, 6-3 pieveica savu tautieti, Pekinas olimpisko čempioni sieviešu vienspēļu turnīrā Jeļenu Dementjevu.

Pusfinālā Viljamsa ar rezultātu 2-6, 6-2, 6-3 pieveica WTA pasaules ranga līderi Jeļenu Jankoviču no Serbijas.

Iespaidīgs bija turnīra balvu fonds. Pasaules astoņas labākās tenisistes savā starpā sadalīja 4,5 miljonus ASV dolāru (2,48 miljonus latu), bet 1,34 miljoni ASV dolāru (732 tūkstoši latu) pienāksies turnīra uzvarētājai - Venusai Viljamsai.

Zvonarjova WTA rangā gadu noslēgs septītajā vietā, savukārt Dohas turnīra uzvarētāja V. Viljamsa sestajā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu