Timma kļuvis par VTB līgas izslēgšanas turnīra ceturtdaļfināla MVP

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sputnik/LETA

Latvijas basketbolists Jānis Timma kļuvis par VTB Vienotās līgas izslēgšanas turnīra ceturtdaļfināla vērtīgāko spēlētāju, vēsta līga.

Sērijā līdz trim uzvarām Timmas un Kaspara Bērziņa pārstāvētā komanda Sanktpēterburgas «Zeņit» ar 3-0 pārspēja Saratovas «Avtodor», bet Timma šajās spēlēs izcēlās ar vidēji 27,3 punktiem mačā.

Sēriju latvietis iesāka ar 18 punktiem, bet otrajā mačā viņš iemeta 35 punktus un savāca 15 atlēkušās bumbas, kamēr trešajā spēlē Timmam atkal 18 gūti punkti.

Otrajā spēlē Timma uzstādīja Vienotās līgas rezultativitātes rekordu gūtajos punktos, tomēr dažas stundas vēlāk viņa sasniegto atkārtoja Maskavas apgabala «Himki» basketbolists Tairīss Raiss.

Tāpat «Zeņit» kapteinis vidēji spēlē savāca 9,3 atlēkušās bumbas, veica 3,7 piespēles, pārtvēra 1,7 bumbas un caurmērā vienā cīņā nopelnīja 23,7 efektivitātes punktus.

Pusfinālā «Zeņit» tiksies ar Kazaņas «Unics» basketbolistiem, kas savā ceturtdaļfināla sērijā ar 3-0 apspēlēja Latvijas izlases galvenā trenera Ainara Bagatska vadīto «Ņižņij Novgorod» komandu.

Savukārt otrā pusfinālā «Himki» tiksies ar regulārā turnīrā uzvarētāju Maskavas CSKA.

Šīs nedēļas sākumā Timma tika otro gadu pēc kārtas nosaukts par labāko Vienotajā līgā spēlējošo latviešu basketbolistu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu