Krievi aptur senatorus (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ESPN.com

Nacionālās hokeja līgas turnīrā ASV un Kanādas galvaspilsētu duelī Vašingtonas "Capitals", pateicoties krievu leģionāru Aleksandra Ovečkina un Viktora Kozlova sekmīgajam sniegumam, šorīt izbraukumā pārspēja Otavas "Senators" un pārtrauca NHL līderu astoņu uzvaru sēriju.

Viktoram Kozlovam gūstot vārtus un divreiz rezultatīvi piespēlējot, savukārt Olafam Kolcigam atvairot 27 no 28 Kanādas kluba metieniem, "Capitals" vakar ar 4:1 uzvarēja "Senators" un pārtrauca četru spēļu zaudējumu sēriju.

Ar gūtiem vārtiem un rezultatīvu piespēli izcēlās arī Aleksandrs Ovečkins, bet pa vieniem vārtiem uzvarētāju labā guva arī čehs Tomašs Fleišmans un zviedrs Niklass Bakstrēms.

Kanādas komandas goda vārtus iemeta komandas kapteinis Daniels Alfredsons.

"Senatoriem" šī bija pirmā neveiksme pēc kluba vēsturē rekordgarās astoņu uzvaru sērijas un tikai otrais zaudējums sezonā. Ar 26 punktiem otavieši aizvien saglabā pirmo vietu visā NHL, savukārt "Capitals" ar 13 punktiem ieŗindojās priekšpēdējā vietā Austrumu konferencē.

Citu ceturtdienas spēļu rezultāti: Ņūdžersijas "Devils" - Filadelfijas "Flyers" 4:1, Ņujorkas "Rangers" - Pitsburgas "Penguins" 4:2, Karolīnas "Hurricanes" - Tampabejas "Lightning" 1:5, Bostonas "Bruins" - Monreālas "Canadiens" 1:2, Fīniksas "Coyotes" - Dalasas "Stars" 5:2, Kalgari "Flames" - Vankūveras "Canucks" 2:3.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu