"Galacticos" grauj "Dinamo" bez Verpakovska (4)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/AFI

Čempionu līgas grupu turnīra otrās kārtas spēlē zvaigžņotais spāņu klubs Madrides "Real" beidzot lika lietā visu savu arsenālu un vakar savā laukumā sagrāva Kijevas "Dinamo". Latvijas valstsvienības uzbrucējs Māris Verpakovskis palika rezervē.

Spēles likteni pēdējos gados daudz kritizētie Madrides "Real" faktiski izšķīra jau pirmajā puslaikā, kad guva trīs bezatbildes vārtus un visā mačā uzvarēja ar 5:1.

Rezultātu šajā E grupas spēlē atklāja holandietis Rūds van Nistelrojs, kas tieši spēles dienā bija kļuvis par tēvu, bet mājinieku pārsvaru trīskāršoja "Real" ikona Rauls un Hosē Antonio Rejess - 3:0.

Otrā puslaika sākumā gandarījuma vārtus ukraiņiem guva Artjoms Miļevskis, bet spēles 60. minūtē jau savus 53. vārtus Čempionu līgā guva Rauls. Punktu uzvarai ar 11 metru sitienu pielika laimīgais tēvs van Nistelrojs, kam tāpat kā Raulam šie bija otrie vārti spēlē.

Deivids Bekhems (no kreisās) komandas biedru Rūdu van Nistelroju apsveic ar gūtajiem vārtiem un meitas piedzimšanu!
Deivids Bekhems (no kreisās) komandas biedru Rūdu van Nistelroju apsveic ar gūtajiem vārtiem un meitas piedzimšanu! Foto: EPA/AFI

Madrides futbolistiem šī bija pirmā uzvara Čempionu līgas jaunajā sezonā, bet ar sešiem punktiem par vienīgajiem grupas līderiem ir kļuvuši Francijas čempioni Lionas "Olimpique", kas vakar izbraukumā ar 3:0 pārspēja Bukarestes "Steaua". Kijevas "Dinamo" ar diviem zaudējumiem divās spēlēs pagaidām ieņem pēdējo vietu.

G grupā veiksmīgi turpina spēlēt Krievijas čempionvienība Maskavas CSKA, kas pēc neizšķirta pirmajā spēlē viesos ar "Porto" vakar savā laukumā ar 1:0 pārspēja "Hamburger SV". Vienīgos vārtus spēles 59. minūtē guva brazīlietis Dudu.

Ar četriem punktiem CSKA ieņem otro vietu grupā, bet līderi ir pagājušā gada finālisti Londonas "Arsenal", kas vakar savās mājās ar 2:0 uzvarēja "Porto". 38. minūtē spēles rezultātu ar galvu atklāja Tjerī Anrī, bet trīs minūtes pēc pārtraukuma no viņa piespēles rezultātu dubultoja baltkrievs Aleksandrs Gļebs.

Citu spēļu rezultāti: F grupa: Glāzgovas "Celtic" (Skotija) - "Kopenhagen" (Dānija) 1:0, Lisabonas "Benfica" (Portugāle) - "Manchester United" (Anglija) 0:1; H grupa: "Lille" (Francija) - "AC Milan" (Itālija) 0:0, Atēnu AEK (Grieķija) -"Anderlecht" (Beļģija) 1:1.

F grupas līderi ar divām uzvarām divās spēlēs ir "Manchester United", bet H grupā pirmo vietu ar 4 punktiem ieņem "AC Milan".

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu