"Liepājas metalurgs" zaudē "Metallurg" komandai pēcspēles metienos

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Baltkrievijas atklātā hokeja čempionāta (BAČ) spēlē sestdien Latvijas klubs "Liepājas metalurgs" izbraukumā ar 1:2 (0:0, 1:0, 0:1, 0:0, 0:1) pēcspēles metienu sērijā piekāpās Žlobinas "Metallurg" vienībai.

Šajā mačā pamatlaikā vienīgos vārtus liepājnieku labā guva Viktors Bļinovs, bet pēcspēles metienos mājinieki bija pārāki ar rezultātu 1:0.

Kā ziņots, abas komandas trešdien savā starpā tikās Liepājā un arī toreiz Latvijas klubs zaudēja pēcspēles metienos, bet rezultāts bija 2:3.

BAČ kopvērtējumā pēc šīs spēles "Liepājas metalurgs" ar 39 punktiem 29 spēlēs saglabāja septīto vietu, bet "Metallurg" ar 63 punktiem 31 mačā joprojām ieņem trešo vietu.

Kā ziņots, aizvadītajā nedēļas nogalē "Liepājas metalurgs" Francijas pilsētā Ruānā piedalījās Kontinentālā kausa turnīra trešajā kārtā, kurā zaudēja visās trīs spēlēs un neiekļuva finālturnīrā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu