Rīgas TTT savā laukumā atzīst "MiZo" pārākumu (12)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Trešdien Rīgas TTT basketbolistes FIBA Eirolīgas turnīra A grupas spēlē ar 49:59 savā laukumā piekāpās Ungārijas komandai Pēčas "MiZo", piedzīvojot piekto zaudējumu.

Spēli mazrezultatīvi sāka laukuma saimnieces, kas pretiniecēm ļāva izvirzīties vadībā ar 18:9. Arī otrajā ceturtdaļā punktu gūšana abām komandām sagādāja grūtības, taču pirms pārtraukuma nedaudz veiksmīgāk nospēlēja rīdzinieces, samazinot rezultāta starpību līdz -3 (21:24).

Pēc atpūtas spēle bija līdzīga, kas nozīmēja, ka uzvarētāja noteikšana tiks atlikta uz noslēdzošajām desmit minūtēm. Tajās labāk nospēlēja Ungārijas kluba spēlētājas, kuras ieguva pāris punktu handikapu un prata to saglabāt līdz finālsvilpei.

Rīgas TTT - Pēčas "MiZo" 49:59  (9:18, 12:6, 17:15, 11:20)

Zaudētāju sastāvā 14 punktus guva Šavonte Zelū, bet Kvanitra Holingsvorta pievienoja 12 punktus un 15 bumbas zem groziem. Savukārt "MiZo" rindās ar 17 punktiem palīdzēja Kelsija Grifina,

Abu komandu pirmajā spēlē uzvaru ar 66:60 izcīnīja "MiZo" komanda.

Citā spēlē Anetes Jēkabsones-Žogotas pārstāvētā Maskavas apgabala "Sparta&K" savā laukumā ar 85:52 C apakšgrupā pārliecinoši uzvarēja Kauņas "Vici Aistes".

Latvijas basketboliste guva 12 punktus un atdeva trīs rezultatīvas piespēles. 

Nākamo spēli A apakšgrupā Latvijas čempionvienība aizvadīs izbraukumā 9. decembrī pret Itālijas čempionēm Taranto "Cras Basket".

Kā ziņots, iepriekšējā mačā Rīgas TTT basketbolistes 55:50 pārspēja Francijas "USO Mondeville", gūstot pirmo panākumu turnīrā.

Grupu turnīra sacensība risinās no 2010. gada 27. oktobra līdz 2011. gada 19. janvārim. Nākamajā kārtā iekļūs katras apakšgrupas spēcīgākās četras komandas, turpinot cīņu astotdaļfinālā.

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu