Kailfoto bums: stafeti pārņem spāņu handbolistes (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Spānijas augstākās līgas kluba Eldas "Orsan" handbolistes naudas iegūšanas nolūkos komandas ģērbtuvē nofotografējušās kailas, vēsta "newsru.com". Spēlētājas ar šādu akciju vēlas savākt kluba nākamās sezonas budžetu, jo no vienības finansēšanas atteikušies galvenie sponsori.

"Komandai trūkst 300 000 eiro (210 840 latu), un šīm bildēm ir jāatgādina par mūsu komandas eksistenci," izteicās komandas spēlētāja Diana Boksa.

Spēlētājas uzskata, ka šis ir vienīgais līdzeklis, kā nodrošināt vienības piedalīšanos nākamās sezonas Spānijas čempionātā un Eiropas Handbola federācijas (EHF) kausa izcīņas turnīrā. Tomēr, kā atzina spēlētājas, pati fotografēšanās viņām kļuvusi par neaizmirstamu un ļoti jautru piedzīvojumu.

Bildes tika publicētas tabloīdā "Intervi?", un šis nav pirmais gadījums, kad spāņu sportisti tajā publicē savus kailfoto. Pirms sešiem gadiem vīriešu futbola kluba "Logrono" spēlētāji līdzīgi rīkojās, protestējot pret sliktajiem treniņu apstākļiem un cenšoties pievērst uzmanību savai situācijai. 1940.gadā dibinātais klubs spēlētājiem nemaksāja algas, un tam nebija ne laukuma spēļu aizvadīšanai, ne arī treniņiem.

Šomēnes Latvijā tika publicēts kalendārs "Latvijas Nacionālā sieviešu izlase - Latvijas basketbola veterāniem", kurā kailas fotografējušās visas 12 spēlētājas, kas Latvijas izlases sastāvā šobrīd piedalās Eiropas čempionāta finālturnīrā. Kalendārs izdots 1000 eksemplāros, un to var iegūt ziedojot vismaz 25 latus sporta veterānu, īpaši Uļjanas Semjonovas, rehabilitācijas atbalstam.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu