SOK virtuālā spēlē piedāvā pārspēt olimpiskos čempionos

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Starptautiskā Olimpiskā komiteja (SOK) sadarbībā ar portālu ''YouTube'' izveidojusi interneta projektu ''Labākais no mums'' (The Best of Us Challenge), kurā ikviens var sacensties ar olimpiskajiem čempioniem, TVNET informē Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) sabiedrisko attiecību speciāliste Ilze Āķe-Vīksne.

Projekta mērķis ir jaunu cilvēku iesaistīšana sava veida Olimpiskajās spēlēs, piedāvājot viņiem reālu iespēju ''''sacensties'''' ar Olimpiešiem virtuālā forumā.

Sacensības ir ļoti vienkāršas, interesentam ir jādodas uz interneta mājas lapu šeit un jāizvēlas kāda no olimpiešu piedāvātajām aktivitātēm, kurā varētu notikt savstarpēja sacensība.

Piemēram, astoņkārtējais olimpiskais čempions Maikls Felps piedāvā sacensību stilizētā golfa spēlē, mēģinot trāpīt golfa bumbiņas mazos spainīšos, olimpiskais čempions tenisā Rafaels Nadals izvēlējies sacensības ar tenisa bumbiņām, bet olimpiskā čempione kārtslēkšanā Jeļena Isinbajeva aicina savus pretiniekus minūti no vietas mest ritentiņu.

Uzfilmējiet savu veikumu un ievietojiet video projekta mājas lapā! Dalībniekiem dota arī iespēja izveidot un lejupielādēt pašiem savu izaicinājumu.

Projektā iesaistījušies vairāk nekā 20 pasaulē labi zināmi olimpieši: kalnu slēpotājas Lindsija Vona (Lindsey Vonn) un Pernilla Viberga (Pernilla Wiberg), vieglatlēti Kellija Holmsa (Kelly Holmes), Stīvs Hukers (Steve Hooker), Karolīna Klufta (Carolina Kluft) un daudzi citi.

Latvijas Olimpiskā komiteja (LOK) SOK vārdā aicina arī visus Latvijas interesentus, jo īpaši jauniešus, apzināt savus talantus un iesaistīties sacensībā ar pasaules mēroga sporta zvaigznēm virtuālajās Olimpiskajās spēlēs.

Par piedalīšanos projektā un par olimpiešu izaicinājuma pārspēšanu ir paredzētas dažādas balvas, to starpā arī ceļojums uz ziemas Olimpiskajām spēlēm Vankūverā un uz I Jaunatnes Olimpisko spēļu atklāšanas ceremoniju Singapūrā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu