Rīgas TTT tiek pie pirmās uzvaras Eirolīgas turnīrā (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: fibaeurope.com

Pirmo uzvaru FIBA Eirolīgas A apakšgrupas spēlē trešdien izcīnīja Rīgas TTT basketbolistes, kas savā laukumā ar 55:50 pārspēja Francijas "USO Mondeville", kuras rindās spēlē latviete Aija Brumermane.

Spēli labāk sāka viešņas, kas pirmo ceturtdaļu noslēdza savā labā (19:12), savukārt otrajās desmit minūtēs TTT basketbolistes pārtvēra iniciatīvu, tomēr deficītu pilnībā nespēja sadeldēt (30:33).

Pēc atpūtas laukuma saimnieces spēja ierobežot pretinieču darbības uzbrukumā un pirms noslēdzošajām desmit minūtēm spēli līdzsvaroja - 42:42.

Arī ceturtajā ceturtdaļā laukumā risinājās līdzīga un mazrezultatīva cīņa, kurā nedaudz pārākas mača izskaņā izrādījās rīdzinieces.

Rīgas TTT - "USO Mondeville" 55:50 (12:19, 18:14, 12:9, 13:8)

Uzvarētājām Šavonte Zelū guva 21 punktu un pievienoja astoņas atlēkušās bumbas. Savukārt "USO Mondeville" komandā ar 14 punktiem izcēlās Brumermane.

Tikmēr citā spēlē Anetes Jēkabsones-Žogotas pārstāvētā Maskavas apgabala ''Sparta&K'' vienība C apakšgrupas spēlē savā laukumā ar 72:60 pieveica Spānijas klubu ''Halcon Avenida''. Krievijas komandai tā bija piektā uzvara tikpat spēlēs.

Jēkabsone-Žogota laukumā pavadīto 23 minūšu laikā guva astoņus punktus un izcīnīja trīs atlēkušās bumbas.

Kā ziņots, iepriekšējā mačā Rīgas TTT basketbolistes 48:89 cieta sakāvi mačā ar Guntas Baško pārstāvēto Krakovas "Wisla Can-Pack".

Nākamo spēli A apakšgrupā Latvijas čempionvienība aizvadīs savā laukumā 1. decembrī pret Pēčas "MiZo" no Ungārijas.

Grupu turnīra sacensība risinās no 2010. gada 27. oktobra līdz 2011. gada 19. janvārim. Nākamajā kārtā iekļūs katras apakšgrupas spēcīgākās četras komandas, turpinot cīņu astotdaļfinālā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu