"Liepājas metalurgs" pārliecinoši apspēlē "Himik-SKA" komandu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Baltkrievijas atklātā hokeja čempionāta (BAČ) spēlē svētdien pie uzvaras tika Latvijas klubs "Liepājas metalurgs", kas izbraukumā ar rezultātu 4:1 (2:1, 0:0, 2:0) apspēlēja Novopolockas "Himik-SKA" komandu.

Spēles rezultātu septītajā dueļa minūtē atklāja liepājnieku uzbrucējs Gunārs Skvorcovs, kurš vārtu guvumā pārvērta Jura Štāla veikto piespēli.

Pirmā perioda 13.minūtē viesiem radās iespēja spēlēt skaitliskajā vairākumā, ko sev par labu pamanījās izmantot abas komandas. Vispirms "Himik-SKA" komandas spēlētājs Vladimirs Pozdņakovs mazākumā rezultātu izlīdzināja, taču 35 sekundes vēlāk Štāls pēc Jurija Navarenko piespēles atkal vadībā izvirzīja liepājniekus.

Pēc notikumos skopa spēles otrā perioda noslēdzošajās 20 dueļa minūtēs viesi prata nostiprināt iegūto pārsvaru, kad spēles izskaņā Vladimirs Mamonovs un Skvorcovs panāca 4:1 "Liepājas metalurga" labā.

BAČ kopvērtējumā pēc šīs spēles "Liepājas metalurgs" ar 37 punktiem 27 spēlēs ieņem septīto vietu, bet "Himik-SKA" komanda ar 27 punktiem 27 cīņās atrodas devītajā pozīcijā.

Kā ziņots, pirmajā cīņā pēc pārtraukuma, kas bija saistīts ar valstsvienību spēlēm, "Liepājas metalurga" komanda otrdien ar rezultātu 4:2 izbraukumā pieveica "Gomeļ" komandu, bet otrajā spēlē ceturtdien Latvijas klubs ar 2:4 viesos piekāpās Ukrainas klubam Kijevas "Sokol".

"Liepājas metalurgs" nākamo maču aizvadīs tikai 1.decembrī, kad savā laukumā tiksies ar Žlobinas "Metallurg", no kuras sastāvā pagājušajā mēnesī tika atlaists Latvijas uzbrucējs Aleksandrs Macijevskis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu