"Liepājas metalurgs" izbraukumā pieveic "Gomeļ" komandu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Pirmajā Baltkrievijas atklātā hokeja čempionāta (BAČ) spēlē pēc deviņu dienu pārtraukuma otrdien Latvijas klubs "Liepājas metalurgs" izbraukumā ar rezultātu 4:2 (0:1, 3:0, 1:1) pieveica "Gomeļ" vienību.

Šajā mačā liepājnieku labā pa vieniem vārtiem otrajā trešdaļā guva Edgars Brancis, Valērijs Fiļimonovs un Artjoms Gņidenko. Savukārt desmit sekundes pirms mača beigām punktu pielika Gunārs Skvorcovs.

Kā ziņots, pēdējā cīņā pirms pārtraukuma, kas bija saistīts ar valstsvienību spēlēm, "Liepājas metalurga" komanda ar rezultātu 7:1 savā laukumā pārliecinoši pieveica Mogiļevas "Himvolokno" komandu.

Šajā mačā "Liepājas metalurga" komandā debitēja Latvijas izlases kandidāts Viktors Bļinovs, kurš sezonu sāka Baltkrievijas klubā Soļigorskas "Šahtjor", tomēr nespēja tajā nostiprināties un piedalījās tikai deviņās spēlēs, kurās guva divus vārtus un izpildīja divas rezultatīvas piespēles. Pēc tam "Šahtjor" komanda pārtrauca līgumu ar hokejistu.

Tāpat liepājniekiem šajā mačā palīdzēja arī Juris Štāls, kurš pagājušā mēneša beigās aizvadīja vienu maču arī Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" sastāvā.

BAČ kopvērtējumā pēc šā mača "Liepājas metalurgs" ar 34 punktu 25 spēlēs saglabāja stabilu septīto vietu, bet "Gomeļ" ar 40 punktiem 25 mačos atkrita uz sesto pozīciju.

Nākamajā mačā "Liepājas metalurgs" ceturtdien izbraukumā spēkosies ar Ukrainas klubu Kijevas "Sokol".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu