Masam labākais laiks Lielbritānijas "Grand Prix" brīvajos treniņos un avārija (18)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

F-1 pasaules čempionāta devītā posma - Lielbritānijas "Grand Prix" izcīņas - brīvajos treniņbraucienos piektdien ātrāko apļa laiku sasniedza "Ferrari" brazīliešu pilots Felipe Masa, kurš piedzīvoja arī avāriju.

"Ferrari" pilots, kas ir čempionāta līderis, piektdien veica tikai astoņus apļus pirmās sesijas brīvajos treniņos, taču spēja uzrādīt ātrāko apļa laiku - viena minūte un 19,575 sekundes, līdz piedzīvoja avāriju, nesavaldot savu formulu un ietriecoties aizsargbarjerās.

Pēc avārijas Masa pats bija spējīgs atstāt notikuma vietu.

Pirmajā sesijā otrs ātrākais bija "McLaren" somu pilots Heiki Kovalainens, trešais - viņa komandas biedrs Lūiss Hamiltons, ceturtais - soms Kimi Raikonens no "Ferrari", piekto ātrāko apļa laiku uzrādīja "BMW-Sauber" poļu pilots Roberts Kubica, bet sestais bija Fernando Alonso no "Renault".

Otrajā treniņu sesijā nepārspēts palika Kovalainens, kurš apli veica minūtē un 19,989 sekundēs. Otrs ātrākais bija Vēbers, trešais - Hamiltons, ceturtais - mājinieks Deivids Kulthards no "Red Bull Racing", piektais - Niko Rosbergs no "Williams", bet sesto labāko apļa laiku uzrādīja vācietis Sebastjans Fetels no "Toro Rosso" komandas.

Čempionāta līderis Masa otrajā sesijā bija tikai astotais, kopvērtējuma otrajā vietā esošais Kubica uzrādīja tikai 11. ātrāko apļa laiku, bet Raikonens, kas čempionātā pašlaik ir trešais, otrajā sesijā sasniedza 12. rezultātu.

Komentāri (18)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu