"SMS Credit" hokejisti pārspēj "Liepājas metalurgs 2"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas atklātā hokeja čempionāta spēlē sestdien turnīra tabulas augšgala komandu savstarpējā cīņā pie uzvaras tika "SMS Credit" hokejisti, kas izbraukumā ar 5:3 (0:0, 2:3, 3:0) pārspēja "Liepājas metalurgs 2" komandu, pakāpjoties uz otro pozīciju kopvērtējumā.

Šajā spēlē līdz trešās trešdaļas vidum vienības trīs reizes bija apmainījušās ar vārtu guvumiem. Liepājnieku labā ar diviem precīziem metieniem izcēlās Valters Freijs, bet vienus vārtus guva Kārlis Ozoliņš.

Savukārt "SMS Credit" rindās atzīmējās Modris Oļļa, Gatis Gajevskis un Ņikita Krilovs. Turpinājumā divus vārtus pēc kārtas guva viesi, kad pa ripai pretinieku vārtos nogādāja Romāns Glazkovs un Vladislavs Vodolažskis, izcīnot panākumu.

Vēl vienā sestdienas spēlē "Zemgale"/JLSS komanda savā laukumā ar 5:6 (4:0, 0:3, 1:2, 0:1) pēcspēles metienu sērijā piekāpās Lietuvas klubam Elektrēnu "Energija-Orakulas".

Spēles pamatlaikā pirmos četrus vārtus mačā guva mājinieki, kad ar diviem precīziem metieniem izcēlās Aldis Āboliņš, bet pa vieniem vārtiem guva Miks Komuls un Artūrs Āboliņš. Savukārt pēc tam piecus vārtus pēc kārtas guva Lietuvas klubs, bet izlīdzinājumu piecas minūtes pirms pamatlaika beigām "Zemgale"/JLSS komandai panāca Lauris Džeriņš.

Pēcspēles metienu sērijā uzvaras vārtus guva Laisvīds Rimkus.

Sestdienas pirmajā spēlē desmito uzvaru līdzšinējās desmit čempionāta spēlēs sestdien izcīnīja "Ozolnieki/Monarch" komanda, kas izbraukumā ar rezultātu 7:1 (1:1, 3:0, 3:0) sagrāva turnīra pastarīti "Ogre" vienību.

Turnīra tabulas kopvērtējumā pēc sestdienas spēlēm pirmajā vietā ir "Ozolnieki/Monarch" hokejisti, kuriem ir 30 punkti desmit mačos, bet uz otro pozīciju ar 23 punktiem desmit spēlēs pacēlusies "SMS Credit" vienība. Savukārt uz trešo vietu atkāpās "Liepājas metalurgs 2", kuri 11 spēlēs tikuši pie 22 punktiem.

"Zemgale"/JLSS ar 18 punktiem desmit spēlēs atrodas ceturtajā vietā, kamēr Daugavpils "Latgale" ar 14 punktiem astoņās spēlēs ieņem piekto vietu.

"Energija-Orakulas" hokejisti 13 spēlēs tikuši pie desmit punktiem, ierindojoties sestajā pozīcijā. Septītie ar deviņiem punktiem 11 mačos ir "Rīga"/LSPA, apsteidzot "Rīga/Prizma" komandu, kuras kontā ir septiņi punkti 11 spēlēs.

Savukārt "Ogres" hokejisti ar desmit spēlēs iekrātiem pieciem punktiem noslēdz kopvērtējuma tabulu, ierindojoties devītajā pozīcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu