Rekordskaits skolēnu ielu basketbolā (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sestdien Rīgā pie Olimpiskā sporta centra notiks Hansabankas Latvijas skolu čempionāts ielu basketbolā. Organizatori ar gandarījumu secina, ka ir uzstādīts jauns dalībnieku rekords. Sacensībām pieteikušās 290 komandas no 113 Latvijas skolām.

Pirms tam lielākais komandu skaits tika fiksēts 2007. gada turnīrā – 235 komandas. Hansabankas skolu čempionātam ir pieteikušās skolas no Lubānas, Ludzas, Daugavpils, Ventspils, Liepājas un Valkas. Startēs komandas no visiem Latvijas reģioniem. Sacensības sestdien sāksies pulksten 11.00. Skolas gan tiek lūgtas ierasties jau ap 10.00, lai laicīgi noskaidrotu katras komandas spēļu laikus.

Jau tradicionāli ielu basketbolā laikā notiks dažādi konkursi un izklaides. Darbosies Hansabankas veiklības sacensības un tālmetienu konkurss. Pirmo reizi notiks arī karsējmeitenu konkurss. Dalībai konkursā pieteikušās piecas komandas. Organizatori cer, ka šis būs pirmais solis uz šāda veida konkursu padarīšanu par tradicionāliem. Tiek plānoti arī "streetball Freestyle" paraugdemonstrējumi.

Sacensību fināli tiek plānoti ap pulksten 17.00.

Hansabankas Latvijas skolu čempionātu ielu basketbolā atbalsta Hansabankas jauniešu programma OPEN, AND 1, Loreal, SONY, ISIC un draugiem.lv.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu