''Blackpool'' minimāls zaudējums pret Mančestras ''City'' (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Anglijas futbola premjerlīgas spēlē svētdien "Blackpool" vienība savā laukumā aizraujošā cīņā ar 2:3 piekāpās Mančestras ''City'' vienībai. Uzvarētājiem divus vārtus guva Karloss Tevess.

Otrā puslaika pirmajā pusē argentīniešu uzbrucējs Tevess izvirzīja vadībā viesus, taču pēc tam vienas minūtes laikā komandas apmainījās ar rezultatīviem raidījumiem. "Blackpool" rindās izcēlās Marlons Harevuds, bet Mančestras vienībai otros vārtus guva Tevess.

Atlikušajā laikā komandas turpināja uzbrukt un tika gūti vēl divi vārti - laukuma saimniekiem precīzi sita Garijs Teilors - Flečers, bet ''City'' sastāvā izcēlās Davids Silva.

Kopvērtējumā "Blackpool" komanda ar desmit punktiem astoņās spēlēs ieņem 10. vietu, bet "City" ar 17 punktiem pakāpās uz otro pozīciju.

Nākamo spēli "Blackpool" aizvadīs 23.oktobrī, kad izbraukumā tiksies ar Birmingemas futbolistiem.

Tikmēr citā astotās kārtas spēlē ''Everton'' ar 2:0 savu skatītāju priekšā pārspēja neveiksmīgi spēlējošo ''Liverpool''.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu