Gulbis kā līdzīgs ar Davidenko (19)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/AFI

Tikai nedaudz veiksmes pietrūka Latvijas tenisistam Ernestam Gulbim, lai "Sony Ericsson Open" turnīra otrajā kārtā sestdien pieveiktu pasaules ceturto raketi Nikolaju Davidenko. Sīvā trīs setu cīņā uzvaru tomēr izcīnīja krievu tenisists, taču uzslavas šoreiz pelnījis arī mūsu Gulbis.

Maiami "Masters series" turnīra otrās kārtas pirmajā setā Latvijas pirmā rakete lieliskā stilā ar 6-3 pārspēja Davidenko, kurš jau ilgāku laiku ierindojas pasaules spēcīgāko tenisistu pirmajā četriniekā.

Cerīgs bija arī spēles turpinājums, tomēr līdz sensācijai pietrūka pavisam, pavisam nedaudz. Otrajā setā abi tenisisti aizspēlējās līdz taibreikam, kur tikai par mata tiesu pārāks ar 7-6 (8:6) izrādījās krievs, un arī izšķirīgajā setā Davidenko uzvaru panāca tikai taibreikā, ko uzvarēja ar 7-6 (7:3)....

Nikolajs Davidenko.
Nikolajs Davidenko. Foto: EPA/AFI

Spēle ilga divas stundas un 38 minūtes. Davidenko ir līdz šim pasaules rangā augstāku vietu ieņemošais tenisists ar kuru mērojies spēkiem 19 gadus vecais Gulbis, kurš ATP klasifikācijā šobrīd ieņem 91. vietu.

Davidenko nākamajā kārtā tiksies ar itāli Simoni Bolelli.

Vēl šodien amerikānis Endijs Rodiks (6) ar 5-7, 6-2, 6-4 pārspēja serbu Viktoru Troicki, izraēlietis Dudi Sela negaidīti ar 7-6, 6-1 pieveica spāni Tomiju Robredo (14), savukārt argentīnietis Hose Akasuso ar 6-3, 7-6 guva virsroku pār austrālieti Leitonu Hjūitu (21).

Janko Tipsarevičs (Serbija) - Fernando Verdasko (Spānija, 29) 6-4, 7-6.

Komentāri (19)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu