Dombrovskis sveic Latvijas U–20 basketbolistes ar bronzas medaļas iegūšanu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ministru prezidents Valdis Dombrovskis sveic Latvijas U-20 meiteņu basketbola izlasi ar bronzas medaļu izcīnīšanu Eiropas čempionāta izšķirošajā spēlē, uzvarot pašreizējo U-20 čempionvienību Krieviju.

„Latvijas sieviešu basketbola tradīcijas vienmēr ir bijušas un joprojām ir vienas no spēcīgākajām Eiropā. Ne velti Latvijas U-20 sieviešu izlase bronzas godalgas Eiropas U-20 čempionātā izcīna jau otro reizi vēsturē. Tādēļ jo īpaši jāpateicas arī komandas trenerim Aināram Čukstem, kura vadībā latvietes bija trešās Eiropā 2005.gadā un nule kā izcīnījušas arī šo uzvaru. Profesionāls darbs un veiksme ir tie nosacījumi, kas ļauj gūt uzvaras un uzrādīt visaugstākos sasniegumus sportā. Novēlu mūsu meiteņu komandai tā turpināt,” uzsver Ministru prezidents.

Šīs nedēļas laikā Ministru prezidents iecerējis aicināt U–20 basketbola izlasi un tās trenerus uz tikšanos Ministru kabinetā. Diena un laiks tiks precizēti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu