Krievijas hokeja leģenda: Nav ko baidīties no kanādiešiem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Hokeja leģenda Vjačeslavs Fetisovs atklājis, ka Krievijas valstsvienības mērķis Pasaules kausā ir izcīnīt pirmo vietu.

«Nav ko baidīties no kanādiešiem. Ja atceramies 1987.gadu, kad Kanādai bija ļoti spēcīgs sastāvs, mēs viņus pārliecinoši apspēlējām. Arī šobrīd mums ir daudz jaunu puišu,» aģentūrā TASS citēts Fetisovs.

«Uzdevums pasaules kausā ir tikai viens - izcīnīt pirmo vietu,» atzina Krievijas hokeja leģenda. «Citādi nav jēgas uz turieni doties. Mums ir labi spēlētāji un laba vārtsarga līnija.»

Pasaules kausā, kas no 17. septembra līdz 1. oktobrim risināsies Kanādas pilsētā Toronto, piedalīsies arī Kanāda, Čehija, Zviedrija, Somija, ASV Eiropas izlase un Ziemeļamerikas U-23 komanda.

Eiropas izlase spēlēs A grupā kopā ar ASV, Čehiju un Kanādu. Savukārt B grupu veidos Krievijas, Zviedrijas Somijas un Ziemeļamerikas U-23 komanda. Tiks aizvadīts viena apļa turnīrs, no katras grupas pa divām spēcīgākajām komandām iekļūstot pusfinālā. Pasaules kausa ieguvēju noskaidros sērijā līdz divām uzvarām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu