''Atlant'' pēcspēles metienos izcīna 3. vietu "LDz'' kausā (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts

Sestdien "Latvijas Dzelzceļa" kausa izcīņas spēlē par trešo vietu Maskavas apgabala ''Atlant'' ar 5:4 pēcspēles metienos pārspēja Latvijas valstsvienības treneru Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadīto OHK ''Dinamo'' komandu.

Mača pirmajās divdesmit minūtēs ''Atlant'' vārtsargu Janu Lašaku pārspēja Jurijs Babenku, bet otrajā periodā vispirms pārsvaru dubultoja Leo Komarovs, taču tad mazāk nekā četru minūšu laikā pretinieki atbildēja ar trīs gūtiem vārtiem. Ar rezultatīviem raidījumiem izcēlās Aleksandrs Nesterovs, Pāvels Trahanovs un Ivans Ņeprajevs.  

Trešajā trešdaļā pēc Zbineka Irgla metiena ''Atlant'' pirmo reizi šajā mačā ieguva divu vārtu pārsvaru (4:2), taču ''Dinamo'' neilgi pirms pamatlaika beigām panāca izlīdzinājumu, kad precīzi meta Jegors Milovzorovs un Vladimirs Gorbunovs. Ceturto vārtu gūšanas laikā ''Dinamo'' vārtsargs Maikls Gārnets tika nomainīts pret sesto laukuma spēlētāju.

Pagarinājumā rezultāts nemainījās, savukārt pēcspēles metienos uzvaru ''Antant'' nodrošināja Kriss Burks.

Sestdien plkst.19.30 "Arēnā Rīga" Rīgas "Dinamo" ar Jaroslavļas "Lokomotiv" aizvadīs maču par pirmo vietu.

Turnīrs komandām ir pēdējā nopietnā pārbaude pirms gaidāmās 2010./2011. gada KHL sezonas.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu