Daugaviņš NHL spēlē palīdz pieveikt ''Hurricanes''

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Trešo uzvaru pēc kārtas Nacionālās hokeja līgas (NHL) čempionātā pagājušajā naktī Otavas ''Senators'' vienībai palīdzējis izcīnīt latviešu uzbrucējs Kaspars Daugaviņš. Viņa pārstāvētais klubs izbraukumā ar 3:2 pēcspēles metienos pārspēja Karolīnas ''Hurricanes''.

23 gadus vecais Daugaviņš šajā mačā laukumā devās trešajā maiņā, uzbrukuma trio veidojot kopā ar Zaku Smitu un Eriku Kondru.

Latvijas uzbrucējs laukumā pavadīja 15 minūtes un 25 sekundes, būdams ļoti aktīvs. Šajā laikā viņš trīsreiz meta pa pretinieku vārtiem, bloķēja divus pretinieku metienus, lika lietā vienu spēka paņēmienu, bet spēli noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

Laukumā Daugaviņš devās 24 reizes, un 2 minūtes un 7 sekundes spēlēja, kad komanda atradās mazākumā.

Uzvaru pēcspēles metienos "Senators'' hokejistiem nodrošināja komandas līdera Džeisona Specas precīzais raidījums.

Nākamo maču ''Senators'' hokejisti aizvadīs naktī uz piektdienu, kad spēkiem mērosies ar Floridas ''Panthers''. Uz šo spēli ierindā atgriezīsies ''Senators'' kapteinis Daniels Alfredsons, kuru aizstāja tieši Daugaviņš.

Kasparam šī bija otrā spēle NHL un otrā uzvara.

Ar deviņās spēlēs nopelnītiem 8 punktiem "Senators" komanda pašlaik atrodas 11. pozīcijā Austrumu konferencē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu