"Kurš labāks" - Anete Jēkabsone-Žogota vai Uļjana Semjonova? (3)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: (arh. foto).

Kampaņas "Kurš labāks" ietvaros turpinās balsojums par labākajiem dažādu laika posmu sportistiem. Pirmais kampaņas balsojums noslēdzās ar Rīgas Dinamo 1988 uzvaru pār Dinamo 2009, bet nākamajā pārī sacentīsies divas lieliskas basketbolistes – Anete Jēkabsone-Žogota un Uļjana Semjonova.

Anete Jēkabsone-Žogota ir 2005. gada Eiropas labākā jaunā basketboliste un 2007. gada Eiropas labākā basketboliste. Tāpat viņa Latvijas izlases sastāvā ir izcīnījusi 4. vietu Eiropas čempionātā, kā arī piedalījusies Olimpiskajās spēlēs. Pagājušo sezonu viņa aizvadīja Maskavas Dinamo sastāvā, taču šovasar debitēs Sieviešu Nacionālajā basketbola asociācijā (WNBA), pārstāvot Konektikutas Sun.

Savukārt Uļjana Semjonova tiek uzskatīta par vienu no visu laiku labākajām basketbolistēm un ir pirmā, kura, nebūdama no ASV, iekļauta ASV basketbola slavas zālē. U.Semjonova ir desmitkārtēja Eiropas čempione, trīspadsmitkārtējā Eiropas kausu ieguvēja TTT sastāvā, divu olimpisko zelta medaļu īpašniece un trīskārtēja pasaules čempione. Viņa 18 sezonu laikā nav zaudējusi nevienā starptautisko čempionātu spēlē.

Par savu favorīti var balsot, reģistrējoties kampaņas interneta mājas lapā www.kurslabaks.com, kur varēs arī atrast informāciju par sportistēm, kā arī aplūkot spilgtākos video momentus. Balsojums ilgs līdz 28. jūnijam. Tie, kuri nevar nobalsot elektroniski, var sūtīt vēstuli ar savu balsojumu un komentāru uz Latvijas Olimpiešu sociālo fondu Elizabetes ielā 49, Rīga, LV 1010.

Balsojiet un atbalstiet Latvijas Olimpiešu sociālo fondu, jo kampaņas ietvaros tiek atbalstīti sporta veterāni, ziedojot vienu eirocentu par katru nodoto balsi.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu