HK «Kurbads» kopā ar Kambalu realizēs labdarības akciju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ogres hokeja klubs «Kurbads» sestdien pirms spēles pret Jūrmalas «HASC» izpildīs labdarības akciju, kuru apsolījās veikt pēc liepājnieku «Ice Bucket challenge» izaicinājuma. Ogres novada bērnunama «Laubere» iemītniekiem tiks piedāvāta iespēja pavadīt pilnvērtīgu dienu ar hokeja kluba spēlētājiem un slaveno basketbolistu Kasparu Kambalu.

«Ice Bucket Challenge» nav tikai apliešanās ar ledusaukstu ūdeni. Šīs akcijas būtiskākā daļa ir ziedojums vai darbība sabiedrības labā ar mērķi palīdzēt tiem, kuriem dzīve ir piespēlējusi visdažādākos pārbaudījumus.

HK «Kurbads» ar lielu godu un atbildību pieņēma HK «Liepāja» izaicinājumu, ar izdomu izpildīja to, bet kā labdarības akciju izvēlējās kopā ar kādreizējo izlases basketbolistu Kasparu Kambalu iepriecināt sava novada bērnunama Laubere iemītniekus.

Bērni tiks nogādāti uz spēli Vidzemes ledus hallē, kur viņiem vietējie daiļslidotāji sniegs paraugdemonstrējumus. Bet pēc mirkļa paši aus kājās slidas un varēs padzenāt ripu vai parunāties ar tādiem zināmiem HK «Kurbads» hokejistiem kā Rodrigo Laviņš un Aleksandrs Macijevskis. Tikšanās klātienē komandas ģērbtuvē vai uz hokeja laukuma ar sporta zvaigznēm, kas visu laiku redzēti tikai televīzijas ekrānos, var iedvesmot bērnus lieliem mērķiem dzīvē.

Katram bērnam tiks pasniegtas dāvanas ar kluba simboliku, bet starplaikos organizētajos konkursos ar hokeja elementiem būs iespēja iegūt papildus vērtīgas balvas no kluba vai tā plašā atbalstītāju pulka. Tāpat bērnunamam «Laubere» tiks dāvināts spēka paņēmienu meistara Rodrigo Laviņa baltais spēļu krekls ar visas komandas parakstiem.

Bet Kaspars Kambala, kas daudziem jaunajiem basketbolistiem ir elks šajā sporta veidā, dāvinās basketbola bumbas ar savu autogrāfu un nesen izdoto autobiogrāfijas grāmatu.

HK «Kurbads» izsaka cerību, ka līdzīgās akcijās ar prieku piedalīsies arī citi sporta klubi vai sabiedrībā zināmas personas, lai uzlabotu ne tik saulaino ikdienu tiem cilvēkiem, kuriem palīdzīga roka ir nepieciešama vairāk nekā citiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu