HK «Kurbads» sagrauj tukumniekus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Trešdienas vakarā pēc nedēļas pārtraukuma Tukumā atkārtoti tikās hokeja klubs «Kurbads» un HS Rīga99/HK Tukums komandas, arī šoreiz nemaz nesākās intriga par spēles uzvarētāju, viesiem izcīnot pārliecinošu panākumu ar 9:1.

Šoreiz ogrēniešiem neizdevās rezultātu atklāt jau spēles sākumā, jo mājinieki spēlēja droši aizsardzībā un nelaida vārtu tuvumā.

Tomēr nepārtrauktais spiediens uz vārtiem nes augļus, kad Viktors Jasjonis piespēlē Dāvim Straupem, kurš, neapturot ripu, raida to tuvajā vārtu stūrī. Perioda vidusdaļā rezultātu dubulto Edgars Adamovičs.

Otrajā trešdaļā jaunajiem Tukuma hokejistiem ir lieliska iespēja samazināt rezultāta starpību, kad uz noraidīto soliņa atrodas divi HK «Kurbads» spēlētāji, tomēr «HS Rīga99» šādu dāvanu izmantot nespēj, īsti pat neapdraudot vārtus.

Neilgi pēc tam HK «Kurbads» pierāda savu pārākumu – vispirms Toms Zeltiņš demonstrē individuālo meistarību, apspēlē aizsargu un raida ripu starp vārtsarga kājsargiem. Bet pēc mirkļa tiek izmantots vairākums, Jānis Straupe saņem piespēli vārtu priekšā un piespēlē to Tomam Hartmanim, kurš savu iespēju garām nelaiž.

Pēdējās divdesmit spēles minūtēs Aleksandrs Kerčs noformē sev «hat-trick», pirmos vārtus gūstot no lieliskas Rodrigo Laviņa piespēles. Rodrigo šādas piespēles kādreiz deva arī Kerčam vecākajam. Pa ripai pievieno Mārcis Zembergs un Rihards Remiņš, tukumniekiem atbildot ar goda vārtiem pēc paviršības aizsardzības zonā.

HK «Kurbads» jau sestdien sagaida nopietna cīņa Liepājā «Lāči lido» spēlē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu