Muhameda Ali meita: Ja Rouzija ir labākā, tad šādi viņa nedrīkstēja zaudēt

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Leģendārā boksera Muhameda Ali meita Laila uzskata, ka nesen nokautētā UFC cīkstone Ronda Rouzija arī revanša mačā pret Holliju Holmsu ciestu neveiksmi.

Pagājušās nedēļas nogalē Rouzija zaudēja UFC 193 titulu. Vienā no gaidītākajām šā gada sieviešu MMA cīņām svara kategorijā līdz 61 kg viņu Melburnā (Austrālija) otrajā raundā ar sitienu pa galvu nokautēja bijusī pasaules boksa čempione, 34 gadus vecā Holmsa.

«Mani Holmsa nešokēja. Esmu pazīstama ar Holliju, viņa ir ļoti talantīga boksere, kurai ir MMA pieredze. Esmu ļoti priecīga par viņu,» atzina bijusī boksere Laila Ali, kas savā karjerā nezaudēja nevienu maču (24-0).

«Uzskatu, ka Rouzija nevēlētos revanšu, jo tas, manuprāt, aizritētu pēc identiska scenārija,» TMZ atklāja Ali. «Par Rondu daudz nevēlos izteikties, jo varētu sarunāt daudz negatīva. Tomēr mums ir jāsaprot viens: ja tu sevi uzskati par labāko pasaulē, šādi zaudēt nedrīkst.»

Pēc dueļa 28 gadus vecā Rouzija, kas piedzīvoja pirmo zaudējumu 13 cīņās, nekavējoties tika nogādāta slimnīcā.

Karjeras laikā boksā Holmsa aizvadīja 38 cīņas, piedzīvojot vien divus zaudējumus. UFC viņa izcīnīja 10. uzvaru tikpat cīņās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu