Nokautētā Rouzija: Ieturēšu pauzi, bet atgriezīšos ringā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Bijusī pasaules čempione UFC amerikāņu cīkstone Ronda Rouzija paziņojusi, ka viņai pēc piedzīvotā nokauta ar veselību viss ir kārtībā. Cīkstone tuvākajā laikā cīņās neplāno piedalīties, bet ringā sola atgriezties.

Pagājušās nedēļas nogalē Rouzija zaudēja UFC 193 titulu. Vienā no gaidītākajām šā gada sieviešu MMA cīņām svara kategorijā līdz 61 kg viņu Melburnā (Austrālija) otrajā raundā ar sitienu pa galvu nokautēja bijusī pasaules boksa čempione, 34 gadus vecā Holija Holmsa.

«Pateicos visiem par atbalstu un veltīto mīlestību. Novērtēju rūpes par manu veselību, bet ar mani viss ir kārtībā,» savā «Instagram» profilā raksta 28 gadus vecā Rouzija. «Kā jau minēju pirms tam, man nepieciešams ieturēt pauzi, bet es atgriezīšos.»

Pēc dueļa Rouzija, kas piedzīvoja pirmo zaudējumu 13 cīņās un tika uzskatīta par favorīti, nekavējoties tika nogādāta slimnīcā. Karjeras laikā profesionālajā boksā Holmsa aizvadīja 38 cīņas, piedzīvojot vien divus zaudējumus. UFC viņa izcīnīja 10. uzvaru tikpat cīņās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu