Par Eiropas labākā futbolista balvu cīnīsies Noiers, Ronaldu un Robens (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Vācijas vārtsargs Manuels Noiers, Portugāles uzbrucējs Krištianu Ronaldu un Nīderlandes malējais pussargs Arjens Robens nominēti Eiropas labākā futbolista balvai, vēsta Eiropas Futbola federāciju asociācija (UEFA).

Kopumā tika nominēti 54 futbolisti, tomēr pēc žurnālistu balsojuma saraksts samazinājās līdz trīs kandidātiem. Pēdējais un izšķirošais balsojums notiks 28.augustā.

Pirms nepilna mēneša Noiers palīdzēja Vācijas nacionālajai izlasei triumfēt Pasaules kausa izcīņā. 28 gadus vecais Noiers, kurš ikdienā pārstāv Vācijas klubu Minhenes «Bayern», tika atzīts par turnīra labāko vārtsargu.

Ronaldu pagājušajā sezonā ar Spānijas komandu Madrides «Real» izcīnīja UEFA Čempionu līgas kausu. Tāpat 29 gadus vecais Ronaldu savā trofeju sarakstā pievienoja arī Spānijas karaļa kausu. Piebildīsim, ka Ronaldu pērn tika atzīts par 2013.gada pasaules labāko futbolistu.

30 gadus vecais Robens (Minhenes «Bayern») ar savu lielisku sniegumu palīdzēja Nīderlandei izcīnīt Pasaules kausa bronzu. Tāpat Robena kontā arī Vācijas čempionāta zelts.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu