Suaresam piespriesta četru mēnešu diskvalifikācija (31)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Rezultatīvais Urugvajas futbola valstsvienības uzbrucējs Luiss Suaress saņēmis četru mēnešu diskvalifikāciju no visām ar futbolu saistītām aktivitātēm, vēsta Starptautiskā Futbola federāciju asociācija (FIFA).

27 gadus vecajam futbolistam piespriesta arī deviņu spēļu diskvalifikācija Urugvajas izlasē.

Diskvalifikācija Suaresam piespriesta par incidentu Pasaules kausa (PK) izcīņas D apakšgrupas mačā, kurā viņš iekoda plecā Itālijas valstsvienības aizsargam Džordžo Kjelīni. Spēles laikā urugvajietis sodu nesaņēma.

Līdz ar to aizvadītās sezonas Anglijas premjerlīgas rezultatīvākais spēlētājs (31 vārtu guvums) nevarēs palīdzēt Urugvajas izlasei PK astotdaļfināla mačā pret Kolumbijas futbolistiem, kas paredzēta 28. jūnijā.

Suaresam piespriests arī 100 000 Šveices franku (vairāk nekā 82 000 eiro) naudas sods.

Suaress četrus mēnešus nedrīkstēs atrasties futbola stadionos. Viņam vairāk nekā divus mēnešus būs jāizlaiž sezona premjerlīgas čempionātā, kā arī pirmais aplis UEFA Čempionu līgas turnīra apakšgrupu sacensībās.

Anglijas premjerlīgas jaunā sezona sāksies 16. augustā.

Diskvalifikācija stājusies spēkā no šā brīža.

Šī nebija pirmā reize, kad «Liverpool» komandas spēlētājs iesaistīts šāda rakstura incidentos.

FIFA Disciplinārās komitejas priekšsēdētājs Klaudio Zulsers izteicies, ka «šāda rīcība futbola laukumā, jo īpaši PK finālturnīra laikā, nevar palikt nesodīta».

Komentāri (31)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu