«Barcelona» vadība piekritusi «Chelsea» klubam pārdot Favregasu (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Spānijas futbola klubs «Barcelona» piekritis Anglijas vienībai Londonas «Chelsea» pārdot spāņu pussargu Fransesku Favregasu, informē komanda.

Favregass ar «Chelsea» vienību vienojies par piecu gadu līgumu.

«»Barcelona» un «Chelsea» klubi ir panākuši vienošanos par Favregasa transfēru. Komanda vēlas pateikties futbolistam par viņa profesionalitāti un ziedošanos vienības labā,» teikts Spānijas kluba mājaslapā internetā.

Transfēra summa, par kādu vienojušies abi klubi, pagaidām netiek izpausta, taču iepriekš tika ziņots, ka pārejas summa varētu būt aptuveni 28 miljoni mārciņu (34,8 miljoni eiro).

«Rūpīgu izskatīju arī citus piedāvājumus. Taču ticu, ka «Chelsea» ir pareizā izvēle. Londonas vienībai ir lielisks spēlētāju sastāvs un teicams treneris. Nevaru vien sagaidīt, kad varēšu spēlēt,» raidorganizācija BBC citē Favregasu.

Jau iepriekš britu mediji informēja, ka «Chelsea» vienība ir ļoti ieinteresēta Favregasa iegādē, ko pēcāk apstiprināja arī komandas galvenais treneris portugālis Žuzē Mourinju.

Favregass «Barcelona» komandai pievienojās 2011.gada vasarā, kad no angļu kluba Londonas «Arsenal» pārnāca par 25,4 miljoniem mārciņu (31,3 miljoniem eiro).

Tiek vēstīts, ka šovasar «Arsenal» vēlējās savā sastāvā atgūt Favregasu.

Zīmīgi, ka tieši «Barcelona» komandas sistēmā Favregass sāka treniņus futbolā, tomēr 2003.gadā 16 gadu vecumā vienību pameta, pievienojoties «Arsenal».

Pašlaik 27 gadus vecais Favregass «Barcelona» šo trīs gadu laikā sastāvā bija aizvadījis 151 maču, kuru laikā guvis 42 vārtus.

Tāpat pussarga kontā 89 spēles Spānijas izlases sastāvā, kuru laikā gūti 13 vārti. Valstsvienības sastāvā Favregass divas reizes triumfējis Eiropas čempionātā, bet vienreiz - Pasaules kausa izcīņā.

Favregass pārstāvēs Spāniju arī šī gada Pasaules kausa izcīņā Brazīlijā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu