Grabuste divreiz labo personisko rekordu tāllēkšanā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ēriks Gailis/TVNET

Latvijas vieglatlēte Aiga Grabuste pirmdien Eiropas «Premium» sērijas sacensībās Čehijā divreiz laboja personisko rekordu tāllēkšanā, tiekot pie uzvaras.

Vispirms savā trešajā lēcienā Grabuste personisko rekordu laboja par vienu centimetru, lecot 6,66 metru tālumā, bet noslēdzošajā, sestajā, lēcienā viņai padevās 6,69 metrus tāls lēciens.

Tikmēr cita Latvijas tāllēcēja Lauma Grīva šajās sacensībās divreiz laboja savu sezonas personisko rekordu, izcīnot trešo vietu ar 6,51 metru tālu lēcienu.

Grabuste un L.Grīva jau iepriekš izpildījušas šīgada Eiropas čempionāta normatīvu tāllēkšanā. Tāpat tas izdevies otrai no māsām Grīvām Mārai.

Citviet šajās sacensībās trešo vietu kārtslēkšanā izcīnīja Ildze Bortaščenoka, kura ar rezultātu 3,90 metri sasniedza sezonas personisko rekordu. Vīriem kārtslēkšanā Mareks Ārents pārvarēja 5,22 metru augstumu, taču pēc tam no sacensībām izstājās, ieņemot septīto vietu.

Savukārt lodes grūšanas sektorā astoto vietu ar jau pirmajā mēģinājumā iespētiem 19,16 metriem izcīnīja Māris Urtāns.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu