Pļaviņš vairs neplāno apvienoties ar Egleskalnu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.fivb.org

Londonas olimpisko spēļu bronzas medaļu ieguvējs pludmales volejbolā Mārtiņš Pļaviņš atlicis apvienošanos ar klasiskā volejbola izlases līderi Hermani Egleskalnu, vēsta LTV7 raidījums «Sporta studija».

«Aleksandrs grib strādāt tāpat kā mēs ar Aleksandru Samoilovu, kad bijām 23 gadus veci,» par savu pārinieku Aleksandru Soloveju sacīja pieredzējušais Pļaviņš. «Viņš ir gatavs trenēties. Viņš ir garš, ar lielām plaukstām un gatavs spēlēt. Viņam ir labi fiziskie dotumi un vajag noticēt pašam sev.»

Pļaviņš uzskata, ka Solovejs laukumā sevi labi apliecinājis, tādēļ pašlaik vairs nav plānos apvienoties ar Egleskalnu, kas ir viens no Latvijas klasiskā volejbola valstsvienības līderiem.

«Man nepieciešams būt stabilākam un jāspēlē pārliecinošāk,» teica 23 gadus vecais Solovejs, kurš sadarbību ar Pļaviņu sāka pagājušās sezonas beigās.

Pirms divām nedēļām Pļaviņš/Solovejs uzvarēja Pasaules kausa (PK) «Open» sērijas turnīrā Anapā, vēl vienu reizi viņi spēlējuši PK posma finālā, bet pagājušajā nedēļā notikušajā Eiropas čempionātā izcīnīja dalītu 17. vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu