Argentīna uz finālturnīru dosies ar spēcīgu uzbrukumu (2)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX/REUTERS

Gaidāmajā Pasaules kausa izcīņā futbolā, kas sāksies jau nākamnedēļ, Argentīnas valstsvienība izcelsies ar spēcīgu uzbrukuma līniju.

Tās kodolu veido Spānijas granda «Barcelona» superzvaigzne Lionels Mesi, Serhio Agvero no Anglijas čempionvienības Mančestras «City» un Itālijas kluba «Napoli» pārstāvis Gonsalo Igvains.

Turklāt izlases sastāvā nav iekļauts rezultatīvais Karloss Tevess, kurš šosezon Itālijas čempionvienības Turīnas «Juventus» rindās visos turnīros kopumā pamanījās pretinieku vārtsargus pārspēt 21 reizi.

Tiesa, Tevess uz valstsvienību netiek saukts jau kopš 2011.gada, turklāt uzbrucējs iepriekš izcēlies ar pretrunīgu uzvedību.

Argentīnas spēlētāju vidējais vecums Pasaules kausa izcīņā būs 28 gadi un 336 dienas, kas to padara par vecāko komandu turnīrā.

Līdz Pasaules kausa izcīņas sākumam Argentīna aizvadīs vēl divas pārbaudes spēles, spēkojoties ar Trinidadu un Tobago, kā arī ar Slovēniju.

Argentīna Pasaules kausa izcīņas finālturnīrā spēkosies F apakšgrupā kopā ar Bosniju un Hercegovinu, kā arī Irānu un Nigēriju.

Pasaules kausa finālturnīrs no 12.jūnija līdz 13.jūlijam norisināsies 12 Brazīlijas pilsētās.

Argentīnas izlases sastāvs dalībai Pasaules kausa finālturnīrā

Vārtsargi: Serhio Romero («Monaco», Francija), Mariano Anduhars «Catania», Itālija), Mariano Orions («Boca Juniors», Argentīna);

Aizsargi: Pavlo Dzabaleta, Martins Demičeli (abi - Mančestras «City», Anglija), Federiko Fernandess («Napoli», Itālija), Esekjels Garajs (Lisabonas «Benfica», Portugāle), Markoss Roho (Lisabonas «Sporting», Portugāle), Ugo Kampanjaro (Milānas «Inter», Itālija), Hosē Basanta («Monterrey», Meksika);

Pussargi: Havjers Maskerano («Barcelona», Spānija), Fernando Gago («Boca Juniors»), Anhels di Marija (Madrides «Real», Spānija), Lukass Biglija (Romas «Lazio», Itālija), Maksimiljano Rodrigess («Newell's Old Boys», Argentīna), Rikardo Alvaress («Inter»), Augusto Fernandess (Vigo «Celta», Spānija), Enco Peress («Benfica»);

Uzbrucēji: Lionels Mesi («Barcelona»), Serhio Agvero (Mančestras «City»), Gonsalo Igvains («Napoli»), Rodrigo Palasio («Inter»), Ezekvels Laveici (Parīzes «Saint-Germain», Francija).

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu