Fernandess noliedz Caterham izlikšanu pārdošanā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Ekstravagantais Malaizijas miljardieris Tonijs Fernandess otrdien paziņojumā noliedza, ka izlicis pārdošanā Pirmās formulas (F-1) pasaules čempionāta komandu «Caterham».

Iepriekš Malaizijas mediji vēstīja, ka miljonārs par Lielbritānijā bāzētās komandas kapitāla pārdošanu vēlas saņemt ap 350 miljoniem mārciņu (432 miljoniem eiro), tomēr tagad pats Fernandess uzsvēris, ka «Caterham Group» nav pārdošanā.

«Mīlam to, ko esam izveidojuši, un vienmēr meklējam jaunas investīcijas,» izteicies malaizietis.

28. bagātākais Malaizijas iedzīvotājs žurnāla «Forbes» versijā Fernandess F-1 ienāca 2010.gadā, kad komandu vēl sauca «Lotus Racing», bet šajā laikā tās braucēji tā arī nav tikuši pie kopvērtējuma punktiem. Īpaši sāpīgi «Caterham» komandai var izmaksāt fakts, ka tās sīvāko konkurentu «Marussia» braucējs Žils Bjanšī iepriekšējā posmā Monako svētdien izcīnīja devīto vietu, kas sezonas izskaņā var dot augstāku vietu Konstruktora kausa ieskaitē un vairākus desmitus miljonu dolāru.

«Caterham» komandu šosezon pārstāv japānis Kamui Kobajaši un zviedru talants Markuss Ēriksons, tomēr sešos aizvadītajos posmos viņi pie kopvērtējuma punktiem nav tikuši.

Fernandesam pieder arī aviokompānija «AirAsia» un tikko Anglijas premjerlīgas futbola čempionātā iekļuvusī Londonas «Queens Park Rangers» (QPR) komanda.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu