Dusmīgais Milānas «Inter» treneris atceļ komandai brīvdienu Lieldienās

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Sadusmotais Milānas «Inter» futbola komandas galvenais treneris Roberto Mančīni atcēlis sākotnēji plānoto brīvdienu, un svētdien organizējis komandai treniņu agrā Lieldienu rītā pēc neizšķirta 1:1 ar turnīra tabulas lejasdaļā esošo «Parma», vēsta «sports.yahoo.com».

Klubs savā mājaslapā apstiprinājis svētdienas treniņa sākumu pulksten 8.30 pēc vietējā laika. To noskatījās arī kluba viceprezidents Havjers Dzaneti un sporta direktors Pjero Ausilio.

Mančīni bija saniknots par spēlētāju attieksmi sestdienas neizšķirtā pēc kura komanda ieņem tikai dalītu devīto vietu turnīra tabulā un atpaliek desmit punktus no zonas, kurā esošās komandas kvalificēsies kādai no Eiropas kausu izcīņām.

«Situācija nevis uzlabojas, bet pasliktinās,» pēc sestdienas spēles Mančīni sacīja reportieriem.

Ausilio jau paziņojis, ka atlikušās «Inter» spēles rādīs vai nākamajā sezonā nebūs vajadzīgas svarīgas pārmaiņas. «Lieldienas bez atpūtas? Spēlētājiem jau bija atpūtas diena pirms spēles, tāpēc tagad, lai trenējas,» sacīja Ausilio.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu