Čahs nav apmierināts ar savu statusu «Chelsea»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Pieredzējušais Anglijas premjerlīgas futbola kluba Londonas «Chelsea» čehu vārtsargs Petrs Čehs atzinis, ka nākamajā sezonā vēlas vairāk spēlēt, kas, visticamāk, nozīmēs vienības maiņu, vēsta «Yahoo Sport!»

«Nezinu, kādas domas ir klubam. Izskatās, ka mans duets ar Kurtuā sevi attaisno. Taču tā varam strādāt tikai vienu sezonu, un vēl vienu sezonu nevēlos tā aizvadīt,» viņš norādīja.

Šobrīd 32 gadus vecais Čehs ir «Chelsea» otrais vārtsargs. Šosezon visos turnīros kopā viņš Londonas kluba vārtus sargājis 14 mačos.

«Tenkas par manu nākotni parādīsies jebkurā gadījumā, bet es visu atlikšu uz vasaru. Ar kluba vadību, treneriem sēdīsimies pie kopīga galda, kopā saliekot visus plusus un mīnusus. Kopā mēs pieņemsim pareizāko lēmumu,» teica Čehs.

Izskanējušas jau baumas, ka Čehs nākamajā sezonā varētu kļūt par Madrides «Real» futbolistu. Čehijas izlases vārtsargs par tām runā izvairīgi, sakot - ja būs konkrēts piedāvājums, tad to izskatīs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu