«Biolars»/«Jelgava» uzvar pirmajā Latvijas volejbola čempionāta pusfināla spēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

«Schenker» Latvijas čempionāta pusfināla sēriju sestdien ar uzvaru sāka «Biolars»/«Jelgava» komanda, kas sīvā cīņā ar 3-2 (21:25, 25:23, 25:23, 21:25, 15:6) savā laukumā pieveica «Poliurs»/«Ozolnieki» spēlētājus.

Pēc pirmajiem četriem setiem rezultāts bija neizšķirts, tāpēc uzvarētāju noskaidroja izšķirošajā setā. Tajā pirmo punktu guva Ozolnieku komanda, bet pēc tam piecus pēc kārtas mājinieki, novedot dueli līdz uzvarai.

Uzvarētājiem ar 21 punktu izcēlās Rolands Ozoliņš, 20 punktus pievienoja Andrejs Baburovs, bet pa 15 punktiem guva Pēteris Aukmanis, Andis Cimoška un Kārlis Pauls Levinskis.

Savukārt Ozolnieku komandas rindās 19 punktus guva Armands Āboliņš.

Sērija ritēs līdz vienas komandas trim panākumiem, otrajam mačam notiekot 18.februārī Ozolniekos.

Otrajā pusfināla sērijā, kas sāksies svētdien, valsts čempioni RTU/«Robežsardze» sacentīsies ar «Daugavpils Universitātes» (DU) vienību.

Kā zināms, pirms tam notika arī ceturtdaļfināla sērija, starp vienībām, kas nespēja sasniegt Latvijas un Igaunijas apvienotā vīriešu volejbola čempionāta - «Schenker» līgas - izslēgšanas spēles, DU ar 2-0 pieveicot ASK/«Kuldīga» volejbolistus, kuri līdz ar to sezonu noslēdza piektajā vietā Latvijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu