Dacjuks olimpiskajās spēlēs būs Krievijas izlases kapteinis

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Krievijas hokeja izlases kapteiņa uzšuvi Soču olimpiskajās spēlēs valkās Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Detroitas «Red Wings» uzbrucējs Pāvels Dacjuks, trešdien paziņoja valstsvienības galvenais treneris Zinetula Bilaļetdinovs.

«Kas būs komandas kapteinis? Mēs esam apsvēruši šo jautājumu, arī ar spēlētājiem, un nolēmu, ka tas būs Dacjuks,» «Championat.com» atklāja Bilaļetdinovs.

2010.gada Vankūveras olimpiskajās spēlēs Krievijas izlases kapteiņa pienākumus pildīja uzbrucējs Aleksejs Morozovs, kurš šoreiz netika iekļauts valstsvienības sastāvā.

35 gadus vecais Dacjuks šīs sezonas 35 NHL mačos izcēlies ar 15 vārtu guvumiem un 17 rezultatīvām piespēlēm. Dacjuks pasaules spēcīgākajā hokeja līgā aizvadījis 814 spēles.

Soču Olimpiādē Krievija spēlēs A apakšgrupā kopā ar Slovēniju, Slovākiju un ASV.

Soču olimpiskais hokeja turnīrs ilgs no 12. līdz 23.februārim, un tajā jau ceturto reizi pēc kārtas piedalīsies arī Latvija, kas vienā grupā spēkosies ar Šveici, Zviedriju un Čehiju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu