Latvijas tenisa izlase Deivisa kausā spēkosies ar Slovākiju (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Par Latvijas tenisa izlases pretinieci 2014. gada Deivisa kausa izcīņas Eiropas-Āfrikas zonas pirmajā grupā kļuvusi Slovākijas komanda, noskaidrojās pirmdien notikušajā izlozē.

Latvija - Slovākija līdz vienas komandas trīs uzvarām spēkosies Slovākijā.

Mačs tiks notiks no 31. janvāra līdz 2. februārim. Līdz šim abas komandas savā starpā nav tikušās.

Deivisa kausa reitingā Latvijas komanda šobrīd ieņem 41. pozīciju, kamēr Slovākija atrodas 36. vietā.

Otrajā kārtā Latvijas - Slovākijas uzvarētājs spēkosies ar Austriju, kura no pirmās kārtas mača ir brīva. Savukārt par vietas saglabāšanu pirmajā grupā Latvija vai Slovākija tiksies ar Rumāniju vai Ukrainu.

Latvijas tenisa līderis ir Ernests Gulbis, viņš šobrīd ATP reitingā atrodas 24. vietā. Tikmēr Slovākijas labākais tenisists ir Lukāšs Lacko (ATP 74.). Slovākiem seši spēlētāji pašlaik atrodas labāko 300 tenisistu skaitā, kamēr latviešiem tāds vienīgais ir Gulbis. Otrs Latvijas labākais tenisists Andis Juška ATP rangā atrodas 450. pozīcijā.

Eiropas-Āfrikas zonas pirmajā grupā Latvija iekļuva pēc uzvaras izšķirīgajā kārtā (3.) pār Somiju, kad mūsu tenisisti «Arēnā Rīga» bija pārāki ar 3-2.

Šī būs trešā reize, kad Latvija spēlēs Eiropas-Āfrikas zonas pirmajā grupā. Pirms tam tas notika 2008. un 2010. gadā, bet toreiz abas reizes neizdevās nosargāt vietu.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu