Mančestras "United" savainoti trīs aizsargi

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Anglijas premjerlīgas futbola čempionāta pagājušās sezonas uzvarētāju Mančestras "United" pieredzējušais aizsargs Rio Ferdinands savainojuma dēļ nespēlēs sešas nedēļas.

Ferdinands jaunās premjerlīgas sezonas pirmās kārtas spēlē, kurā "United" pagājušās nedēļas sestdienā ar 2:1 uzvarēja Vestbromvičas "Albion", savainoja paceles cīpslu. Laukumu aizsargs bija spiests atstāt otrā puslaika gaitā.

Kā pēc mača atklāja "United" galvenais treneris sers Alekss Fergusons, Ferdinands komandai nevarēs palīdzēt līdz oktobrim, kas nozīmē, ka viņš izlaidīs vienības pirmos nozīmīgos sezonas dueļus pret Londonas klubiem "Chelsea" un "Arsenal", kā arī nepiedalīsies Anglijas izlases 2012.gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra spēlēs ar Bulgāriju un Velsu.

Zīmīgi, ka savainojumu mačā pret "Albion" ieguva arī otrs vienības vadošais centra aizsargs Nemanja Vidičs. Viņš nevarēs spēlēt apmēram divas nedēļas.

Tikmēr desmit nedēļas pleca traumas dēļ nevarēs spēlē brazīliešu labās malas aizsargs Rafaels da Silva. Savainojumā gados jaunais aizsargs iedzīvojās treniņa laikā.

Jau vēstīts, ka pagājušās sezonas premjerlīgas čempionātā Mančestras "United" tika pie 80 punktiem 38 spēlēs. No čempioniem par deviņiem punktiem atpalika "Chelsea", bet tikpat punktu bija arī Mančestras "City" komandai, kas ieņēma trešo vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu