BK «Ventspils» noslēdzis līgumu ar amerikāņu centru Feiberu (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latvijas basketbola klubs «Ventspils» noslēdzis viena gada līgumu ar 22 gadus veco, 208 cm garo un 118 kg smago amerikāņu centra spēlētāju Kristoferu Feiberu (Krystopher Faber), vēsta vienības mājas lapa.

Feibers 2012. gadā absolvēja «DePaul» universitāti un sāka profesionāļa gaitas Urugvajā, bet vēlāk nonāca Ukrainas klubā «MBK Mykolaiv», kuru vada Latvijas treneris Agris Galvanovskis.

Vidēji spēlē laukumā viņš pavadīja 25 minūtes, kuru laikā guva 12 punktus un izcīnīja 8 atlēkušās bumbas zem groziem.

«Kristofers ir fiziski spēcīgs spēlētājs ar pietiekami labām dotībām spēlēt groza tuvumā, kā arī uzbrukt no distances. Ceram uz viņa prasmēm tikt pie atlēkušajām bumbām. Sportists kopā ar otru BK «Ventspils» viesstrādnieku Lorenco Viljamsu (Lorenzo Williams) ieradīsies Ventspilī jau šonedēļ,» sacīja kluba valdes priekšsēdētājs Ralfs Pleinics.

Tiek ziņots, ka tuvākajā laikā komandai varētu pievienoties vēl viens spēlētājs. Līdz ar to vienības sastāvs 2013./2014. gada sezonai būtu nokomplektēts.

«Pašlaik plānojam pārbaudes spēles, kuru laikā tad vērtēsim, vai mums nepieciešami uzlabojumi, vai arī varam iesākt šo sezonu ar to, kas mums jau ir,» skaidro Pleinics.

Šobrīd BK «Ventspils» aktīvi gatavojas jaunajai sezonai. Komandas rīcībā šobrīd ir Akselis Vairogs, Sandis Valters, Mārtiņš Laksa, Ronalds Zaķis, Dāvis Lejasmeiers, Jānis Timma, jaunpienācēji Māris Gulbis, Lorenco Viljamss un Kristofers Feibers.

Par vietu pamatsastāvā cīnīsies Andrejs Gražulis, Ervīns Jonāts, Dāvis Čoders, Toms Leimanis, Edgars Štelmahers un Iļja Gromovs.

Kopā ar komandu trenējas arī Artjoms Butjankovs. Ronalds Zaķis, kā arī Jānis Timma kopā ar Latvijas valstsvienību turpina gatavoties Eiropas čempionāta finālturnīram, kas 4. septembrī sāksies Slovēnijā.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu