«Ghetto Games» festivālā Ventspilī pēdējā dienā saule, sniegs un ūdens

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Svētdien, 11.augustā, ar paraugdemonstrējumiem snovbordā, veikborda sacensībām, skimborda aktivitātēm un ielu deju meistarklasēm Ventspilī noslēgsies starptautiskais «Ghetto Games» festivāls. Šajā dienā pilsētas Piedzīvojumu parkā būs uzsnidzis mākslīgais sniegs, savukārt turpat esošos smilšu uzbērumus izbaudīs MTB un BMX «dirt» disciplīnas braucēji.

Spītējot nelabvēlīgam laikam, sestdien, 10.augustā, Ventspilī veiksmīgi tika aizvadīta starptautiskā ielu sporta un kultūras festivāla «Ghetto Games» kulminācijas diena.

Uzvarētāji tika noskaidroti visās ieplānotajās sacensībās, lai arī lietus dēļ sacensības skeitparkā sākās krietni vēlāk, bet «Slam Dunk» konkursam bija cits norises laiks. 11.augustā festivāla «Ghetto Games» pēdējās dienas programma sāksies ar meistarklasēm ielu dejās un sacensībām veikbordā.

No plkst.11.00 meistarklases Olimpiskajā centrā «Ventspils» pasniegs godalgoti Eiropas dejotāji, savukārt no plkst.12.00 Ventspils Piedzīvojumu parkā Latvijas labākie sportisti un veikborda entuziasti sacentīsies «vīriešu open», «vīriešu pro» un «sieviešu» grupās. Plkst.14.00 sacensības sāksies MTB, kā arī notiks aktivitātes snovbordā un skimbordā.

Jau ziņots, «Ghetto Games» festivālā šogad sacensības un aktivitātes norit 18 sporta veidos - ārmreslingā, BMX frīstailā, ekstrēmajā skrituļslidošanā, ielu basketbolā, ielu vingrošanā, ielu dejās, ielu florbolā, ielu motociklu frīstailā, longbordos, MTB frīstailā, skeitbordā, skeitborda slalomā, skimbordos, veikbordā, velo polo, velotriālā un citos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu