Durants veic pārrunas ar "Besiktas Cola Turka"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Divkārtējam Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārās sezonas rezultatīvākajam spēlētājam Oklahomasitijas ''Thunder'' uzbrucējam Kevinam Durantam notiek pārrunas par kontraktu ar Turcijas basketbola komandu "Besiktas Cola Turka", ziņo izdevums ESPN.

Ja līgumu izdosies noslēgt, tad šis nebūs pēdējais "Besiktas Cola Turka" skaļais darījums. Pirms tam Turcijas vienība parakstījusi kontraktu ar citas NBA komandas Jūtas ''Jazz'' līderi Deronu Viljamsu, un kopš vasaras sākuma jau noskatīta Losandželosas ''Lakers'' zvaigzne Kobe Braients.

Duranta aģents Ārons Gudvins (Aaron Goodwin) ESPN paziņoja, ka ir ticies ar kluba "Besiktas Cola Turka" pārstāvjiem, paralēli tiek izskatīti piedāvājumi arī no Spānijas un Krievijas.

''Turcijas variants ir ļoti intriģējošs. Kā spēlēšanas variantu izskatām arī citas valstis, tomēr lēmums vēl nav pieņemts,'' atzina Gudvins, piebilzdams, ka Turcijas klubi ir agresīvi un izrādījuši arī interesi par vēl vienu viņa klientu - Atlantas ''Hawks'' aizsargu Džamalu Kroufordu.

Kā ziņots, NBA pēc klubu īpašnieku un Spēlētāju asociācijas nespējas parakstīt jauno kolektīvo līgumu oficiāli paziņojusi par lokauta sākšanos.

Daudzi spēlētāji atzina, ka labprāt uzspēlētu Eiropā. Pagājušo reizi NBA lokauts bija 1998. gadā, kad sezona tika ievērojami saīsināta.

ASV Teksasas štatā dzimušais 104 kilogramus smagais un 2,06 metrus garais Durants 2010./2011. gada NBA regulārajā sezonā vidēji guva 27,7 punktus spēlē, kas ir labākais rādītājs starp visiem spēlētājiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu