Latvijas čempionātam hokejā pieteikušies vien četri klubi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Aigars Prūsis

2011./2012. gada sezonas Latvijas hokeja virslīgas čempionātā dalību apstiprinājušas tikai četras komandas, TVNET uzzināja Latvijas Hokeja federācijā (LHF).

Virslīgas direktorāta sanāksmē savu dalību Latvijas čempionāta apstiprināja ''Liepājas metalurgs'', HS ''Rīga/LSPA'', HS ''Rīga/Prizma'' un ''Zemgale/JLSS''.

Finansiālu apsvērumu dēļ šobrīd neskaidra ir pagājušās sezonas medaļnieku HK ''Ozolnieki/ MONARCH'' un DHK ''Latgale'', kā arī SK ''Rīga’95'' dalība.

Veicot pārrunas ar klubu pārstāvjiem, tika nolemts, ka līdz 16. augustam visiem klubiem, kuri ir gatavi startēt jaunajā virslīgas sezonā, ir jāiesniedz Latvijas hokeja čempionāta vārdiskais pieteikums.

Lai izvairītos no pagājušā gada fināla atkārtojuma, kad ''Liepājas metalurgu 2'' pārstāvēja spēlētāji, kuri visu sezonu aizvadīja Baltkrievijas atklātajā čempionātā, tika pieņemts, ka ne vairāk kā trīs viena kluba 1992./1993. gada dzimušie laukuma spēlētāji plus viens vārtsargs sezonas laikā drīkstēs piedalīties divos valstu čempionātos.

Jāatzīmē, ka šis ierobežojums neattieksies uz 1994./1995. gadā dzimušajiem hokejistiem.

Provizoriski, Latvijas jaunā hokeja sezona varētu sākties 17. septembrī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu