Pols Skoulzs paziņo par futbolista karjeras beigšanu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Ilggadējais Anglijas premjerlīgas kluba Mančestras "United" pussargs Pols Skoulzs otrdien pavēstīja, ka beidz futbolista karjeru, ziņo ārvalstu mediji.

Bijušais Anglijas valstsvienības spēlētājs Mančestras "United" rindās debitēja 1994./1995. gada sezonā un jau pirmajā spēlē izcēlās ar diviem gūtiem vārtiem.

Karjeras laikā 36 gadus vecais pussargs Anglijas čempionvienībā aizvadījis 676 spēles.

Skoulzs nāca klajā ar vēstījumu, ka beidz aktīvā futbolista karjeru, taču viņš paliks Mančestras "United" sistēmā, vadot kādu no jauniešu komandām.

Futbolista atvadu spēle notiks augustā notiks "Old Trafford"

"Pols vienmēr bijis uzticīgs mūsu klubam, un esmu priecīgs, ka viņš paliek Mančestras "United",'' vienības mājas lapā citēts komandas galvenais treneris Alekss Fergusons.

"Viņš vienmēr ir iedvesmojis spēlētājus. Esmu pārliecināts, ka viņš to turpinās darīt, būdams treneris.''

"Varu teikt godīgi, ka spēlēt futbolu esmu vēlējies visu savu dzīvi,'' teica Skoulzs. ''Esmu priecīgs, ka man izdevās tik ilga karjera. Turklāt ir divkāršs prieks, ka tādā klubā kā Mančestras "United". Man tas bija liels gods.''

Grūts lēmums

Pieņemt lēmumu par spēlētāja karjeras beigšanu Skoulzam bijis grūti, taču viņš jutis, ka šis ir piemērots brīdis. ''Biju daļa no komandas, kas ir 19 reizes uzvarējusi Anglijas čempionātā.''

"United" viņš nonāca 14 gadu vecumā. Kopš kļūšanas par profesionālu sportistu viņš izcīnījis 10 Anglijas čempiontitulus, divus UEFA Čempionu līgas titulus un ieguvis vēl veselu virkni dažādu čempionu kausu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu