Vidičs - premjerlīgas labākais spēlētājs; Fergusons - treneris

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Divas balvas par savu sniegumu Anglijas premjerlīgas futbola čempionātā saņēmuši jaunieceltās čempionvienības Mančestras "United" pārstāvji - aizsargs Nemanja Vidičs nosaukts par labāko spēlētāju, bet kluba vadītājs sers Alekss Fergusons atzīts par labāko treneri.

Šīs balvas pasniedz premjerlīgas čempionāta vadība.

Fergusons, kurš "United" aizveda līdz savam un kluba 12. 1992.gadā dibinātās premjerlīgas uzvarētāju titulam un 19.Anglijas čempionu titulam, par gada labāko treneri atzīts desmito reizi.

69 gadus vecais skotu speciālists šosezon komandu ievedis arī UEFA Čempionu līgas finālā, kur "United" mērosies spēkiem ar Spānijas čempioniem "Barcelona".

Savukārt 29 gadus vecais serbs Vidičs, kurš ir komandas kapteinis, šādu godu izpelnījies otro reizi karjerā.

Šosezon viņš visos turnīros laukumā devies 45 spēles, gūstot piecus vārtus.

Anglijas Profesionālo futbolistu asociācijas (PFA) vērtējumā par sezonas labāko spēlētāju tika nosaukts Totenhemas "Hotspur" malējais aizsargs Garets Beils.

Vidičs bija viens no kandidātiem arī uz šo balvu.

Anglijas premjerlīgas kopvērtējumā "United" kārtu pirms sezonas beigām ar 77 punktiem 37 cīņās jau garantējusi sev pirmo vietu turnīrā.

Pēdējā čempionāta cīņā "United" svētdien tiksies ar Latvijas biznesmenim Valērijam Belokoņam piederošo "Blackpool" komandu, kas turpina izmisīgu cīņu par vietas saglabāšanu premjerlīgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu