Ferdinands vēlas pagarināt līgumu ar Mančestras «United» un beidz karjeru izlasē (1)

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP

Anglijas futbola aizsargs Rio Ferdinands izteicies, ka vēlas parakstīt jaunu līgumu ar Mančestras «United» komandu, kā arī oficiāli paziņojis par savas karjeras beigām valstsvienībā.

Šajā sezonā 34 gadus vecais Ferdinands sesto reizi kļuva par Anglijas čempionu. Visas šīs reizes paveiktas galvenā trenera Aleksa Fergusona vadībā, kurš pēc sezonas atstās amatu, tomēr Ferdinands vēlas palikt.

«Mančestras «United» ir gaiša nākotne. Mums ir liels skaits labu jauno spēlētāju, kuri ir dedzīgi uzvarēt,» teica Ferdinands.

Ferdinandam līgums noslēgsies pēc šīs sezonas. Zīmīgi, ka pagājušajā nedēļas nogalē viņš guva savus pirmos vārtus piecu gadu laikā, palīdzot Mančestras klubam premjerlīgas mačā ar 2:1 uzvarēt Svonsī «City».

Otrdien Anglijas izlases galvenais treneris Rojs Hodžsons iekļāva Ferdinandu izlases sastāvā dalībai pārbaudes spēlēs ar Īriju un Brazīliju, tomēr trešdienas rītā futbolists paziņojis, ka izlasē vairs nespēlēs.

Valstsvienībā Ferdinands aizvadīja 84 spēles, bet laukumā nav devies kopš 2011.gada jūnijā notikušās spēles ar Šveici.

«Jūtu, ka šis ir pareizais brīdis, lai paietu malā un ļautu izlasē ienākt jaunākiem spēlētājiem. Savukārt pats koncentrēšos uz karjeru klubā,» stāstīja Ferdinands.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu